уторак, 3. мај 2011.

Mesecni horoskop za Maj 2011.


O van Vi vec duze vreme osecate pritisak koji ste sami sebi nametnuli, ne moze sve na silu. Ushicenje i zarada vam se ipak smese, poslovi ce biti ugovoreni. Zahvaljujuci tom trudu  od  12. maja se potpuno dajete u trosenje novca.  Ovnovi bi trebali tokom proleca obaviti vaznu kupovinu, necega sto im je zaista neophodno, a za to je najbolji mesec Maj. Ljubav ce vas grejati tokom citavog meseca. Vreme je da date sebi malo oduska, i prepustite da zivot radi za vas!
Zdravlje:  Upala zuba i desnih ili sinusa, rezultat je  vase trenutne  napetosti.
 Bik  - ovi su prethodnih mesec dana imali prilicno problema, pa i neuspeha. Za mnogo sta su morali zestoko da se bore. Ta borba traje sve do 16. Maja posle cega ce svim bikovima laknuti. Novac I posao ce dolaziti prirodno I sasvim zasluzeno, posle velikih bitaka I dokazivanja.  Sve do 10 juna traje vas omiljeni deo u godini kada ce priorotet postati lepe stvari, ljubav, flert I druzenja.  Ako ste zena , jedan mladji muskarac je zainteresovan za vas.. Ako ste muskarac okrenutost zenama ce vam postati prioritet.
Zdravlje:   Imunitet vam se ponovo vraca u normalu.
 Blizanac -   Vasa glava je usijana vec neko vreme. Puni ste nestrpljenja, planova i zelja.  Druzenje sa muskim prijateljima vam je sada ventil.  Od jednog takvog prijatelja cete I dobiti ideju ili bitnu informaciju, koja vam je potrebna. Ostvarite svoje ciljeve jos sada, je rod sredine meseca pocinje za vas period  “mrtve sezone,”  kada se nista nece micati sa mesta narednih 20-ak dana.  Jos uvek vas drzi entuzijazam ,  al  za dalje planove sacekajte Jun mesec.
Zdravlje:   Vase su  snage na izmaku, pa vam tokom ostatka meseca treba vise odmaranja.
 Rak  Rakovi se vec neko duze vreme bave iskljucivo poslom ili jednim od roditelja.  Poslovna ambicija im je prioritet, I neku pricu po pitnaj usvoje karijere ili polozaja morate definisati I resiti nedoumice do kraja Maja.  Bitne diskusije sa nadredjenima ostavite za period od 09-12. Maja. Procicete bolje nego sto ste se nadali.  Ljubav ste stavili u drugi plan, ili vma je partner trenutno daleko. U nastavku meseca se okrenite prijateljima.
Zdravlje:  Desavanja sa jednim od roditelja,  ili sa nadredjenima na poslu utice na vase zdravlje.
 Lav ovi su najvci deo svojih ambicija za sad ostvarili ili su najbitnije zapoceli tokom aprila meseca. Za sad aim je ostalo da sve prepuste svom toku.  Mnogi Lavovi su Maj mesec docekali sa odusevljenjem jer je to mesec njihovih “lovorika”.  Vecina njeh ve sada skupljati plodove uspeha.  Ipak neko ce vas ipak izazivati na dokazivanje na poslu od 12. Maja.  Izbegnite svadju sa nadredjenima, jer je pojedine Lavove ocekuje unapredjenje.  Druga polovina meseca vas nagoni da se pravite vazni i razmecete kod suprotnog pola.  Zelja za blizinom osobe sa posla mogla bi da bude prilicno primecena u random okruzenju.  
Zdravlje:  Vasa ledja trpe zbog osecaja tereta na poslu.
 Devica -  Prolazite kroz tesko razdoblje. Neke su Device postale razdrazljive i dzangrizave. Nervozai strah je prilicno prisutan.  Dobre vesti stizu iz daleka ili od osobe povezane sa inostranstvom. Tokom maja je moguc i kraci put u inostranstvo ili bivse republike.  Kako mesec odmakne vasa borba za finansije ce uroditi plodom. Cak cete I za suprotan pol imati vise volje. Osova za koju ste zainteresovani nije bas slobodna. Sledi vam odmeravanja snaga J
Zdravlje: Raspolozenje vam se  tokom meseca popravlja.
  Vaga  Do 16 Maja i dalje veoma naporan perion kroz  vezu/ brak  za vas,  koji traje od 21 Aprila. Izdrzite i to ce da prodje. Od  16 Maja vas vladar Venera  zajedno sa Merkurom ( informacija , saznanje) ulazi u  8 polje, znak Bika gde se srece sa Marsom opet.  Ono znaci  2 stvari :  saznanje o nekoj lazi, prevari partnera  i  svadje i ljubomore sa partenrom zbog toga. Bice vam lakse ako vam kazem da ste ovaj put  vi jaci od partenra, mozda je istina na vasoj strani ili je situacija koja sledi za VAS bolje resenje.  Moguc je  raskid.
Zdrvavlje:  Pod stresom ste.
  Skorpija -   Pocetak meseca bitan za vas.  Na poslu je veoma naporno, jer  dajete sve od sebe, dokazujete se. To ce vam se kasnije isplatiti!   Obratite paznju na podmetanja  zajedljivaca, nesto vam moze biti prepisano sto nije vas greska, al dokazacete vi to.  Da stvar bude teza po vas i  privatno mozete  imati dosta obaveza – briga o nekom clanu porodice  takodje je vas zadatak.    Od 16. Maja  vas vladar ulazi u mirnije vode,  moci cete da predahnete.  Oslobadjate se obavza i  prepustate uzivanju sa parterom. On vam je sad najveca briga.  Od sredine meseca kupoprodaja , ulaganja il  troskovi na/za  partnera ili na brak .
Zdravllje:  Moguce glavobolje.            
  Strelac Burni  dogadjaji sa decom i/ili  na ljubavnom planu.  Ova godina vam je i ovako posvecena  ovim  tematikama.   Ljubav  upoznata  preko  starog prijateljstva krajem Aprila i dalje traje .   Privlacnost  je jaka.   Borba na poslu za zadrzavanje radnog mesta ili  poboljsavanje  uslova  rada  jos uvek traje ali ne brinite se toliko vama je ove godine naklonjena  sreca.  Trebace vam snaga za drugu polovinu meseca, videcete  o cemu vam pricam.  Ovaj mesec iskoristite za ljubav i odmor ako vam ga vec nude  - necete ostati bez posla sigurno jer sledeci mesec je za vas veoma radan . 
Zdravlje: Moguce upale.
   Jarac - Porodica, roditelji , nekretnina, stanovanje  i desavanja u kuci su  u prvom planu vec neko vreme, bilo necije nasledstvo, velika investicija  ili/i  je vase ili tudje  odvajanje u pitanju , svakako nije nista lose. Promena statusa je takodje kroz porodicne promene naglasena.  Necije vencanje, odlazak i  potomstvo, ukoliko to niste vi, za vas je mozda iznenadno ili vam pada tesko al cete svakako  kasnije biti ponosni.   Ove obaveze oko desavanja u porodici ce t\rajati do polovine meseca od kada  sledi odmor i cisto  zadovoljsto.
Zdravlje: Briga, ljutnja. 

 VodolijaPreokupirani ste promenama, preseljenjem ili nekim kracim putem ili bratom il sestrom.   Izgleda kao da se konacno uspeli u svojim navnasnjim  nastojanjima.  Isterali ste svoje.  Verovatno se radi o ozbiljnijoj promeni u vasem zivotu, promeni stalnog mesta boravka,  ambijenta ili  zivotnih okolnosti koje su vas vec duze vreme “ gusile”.    Sad ste puni energije  novog pocetka.  Promene okolnosti  a  mozda I neki kraci put uvode i  nove prijatelje u vas zivot.  Vas svet se polako menja.  Ali ipak ne zaboravite na potrebe svog brata ili sestre koji iz nekog razloga zahteva vasu paznju.
Zdravlje:  Imate potrebu za trosenjem viska energije.  Preporucuje vam sesportske aktivnosti. Nervoza .

 Ribe   Vas vladar je usao u vas znak.  Najgore je proslo bar na par meseci ( do Avgusta ) , posle ce se nakratko vratiti na slicno, a od Februara sledece 2012. godine cete napokon biti svoj covek.  Ipak vas vladar  vam pruza nove sanse, vraca, nadu kroz realne promene koje ce slediti u vasem zivotu. Samopouzdanje  i  raspolozenje  ce  se popraviti.  Sve pocinje sa finansijim planom koji prvi krece na bolje, a sa tim sve ostalo cete moci i sami.  Poslovna sigurnost  ili  zaposlenje i vasa licna zarada,  vraca vam dostojanstvo i  samopostovanje.  A od sredine Maja ste u mogucnosti  da pravite nove planove i  promene na koje ste davno cekali. Za neke Ribe moguc  put, drugim Ribama paznju privlace desavanja u zivotu brata ili sestre.
Zdravlje:  Pojacan apetit.  Pazite se viska kilograma koje nakupljate ovog meseca.


                     Astrolog:  Dragana   Rajevic

  Svoj  horoskop mozete naruciti na broj telefona  064/311-37-64  ;-)