петак, 25. април 2014.

Astrosimbolika desavanja na nebu i njen odraz u svetu


Valjda ce sve proci mirno. Valjda...Ali ovo leto je bas naelektrisano, sukob interesa Istoka i Zapada ( Ovna i Vage - mesta gde Sunce izlazi i mesta gde Sunce zalazi), i tradicionalna  medjusobna nepodnosljivost njihovih ciljeva i ega je na vrhuncu. Kvadrati Plutona i Jupitera prema Istoku i Zapadu ( Znaka Ovna i Vage ) traze pravdu izmedju  onih sa filozofijom cilj opravdava sredstva ( sto je simbolika Plutona opoziciji Jupitera ( pohlepa) ), i onima sklonijih duhovnosti i nebeskoj pravdi ( koje simbolise Jupiter), a kojima su zbog onih mocnika (  simbolika Plutona) ovde u materijalnoj ravni ( Zemlja =Saturn), oduzeta prava, dostojanstvo i pravda, koji su  iskoriscavani na svirep nacin, uvek na dnu dna- Jupiter u opoziciji sa ( nemocna situacija u odnosu na moc)  Pluton.- Pucaju savovima pa  Jupiter i Plutnon u kvadratima ( bes, ljutnja, dobijanje snage za borbu odnosno odbranu) = pokazivanje zuba. To je ovo sto se sada desava u borbi Istoka i Zapada, ljudi iz novog svetskog poretka, velikih privatnih korporacija i mocnika koji vladaju zapadnom politikom i Rusije ( kao najveceg politickog igraca Istoka) zatim, Brazila, Kine... Pa i individua poput Asanza i snouden Mihgael Moora, Putina protiv sadizma zapada i kapitalista koji se ustvari sao kriju iza Zapadnih politicara cije su ovi marionete. Dobra vest je da su oni pod Jupiterovom simbolikom ( posten svet  i takodje Rusija za koju ja tvrdim da su Ribe, pa im je tradicionalni vladar Jupitar ) poret sve sveoje muke u trigonu sa Saturnom ( nebeska pravda), Neptunom ( iluzije, duhovnost, duhovni svet, astral), Mesecom ( velike narodne mase, ( medec neprun konjukcija duhovni svet), takdoje dnevni dogadjaji) Venera ( komunikacija, diplomatija, ali i dobitnost spram onoga sto se trazi.) Ne zaboravimo da je Vanera kod starih Slovena  bila simbol ratova, nije ni cudo jer je Venera interes, kapital, pozuda...  )


A kako se stvarno oseca Zapad?  Na strani Zapada je Mars ( planeta straha i agresija kao reakcije na strah ) i ako oni u javnosti pokazuju svoju jaku stanu, ovako znamo da su iznutra stvarno zaplaseni. A culi smo ovih dana da su svi americki vojnici na brodu negde na Mrtvom moru valjda, preziveli strah zbog obletanja Ruskog aviona bombardera najnovije generacije, u niskom letu nad njihovim brodom, te da su svi poslati kod psihijatra zbog pretrpljenog stresa.  A ta pretnja je bila upucena zapadnoj politickoj eliti koja se  vidi se zaista uznemirila ovim dogadjajem. Par dana posle drugi Ruski avion obletao u prlizini Skotske a usli u holandski zazdusni prostor – opet je  samo radi poruke Britaniji i Severnoj Evropi. Astroloski posmatrano Zapad astrosimbolikom prikazan Znakom Vage, a upad, pretnja, uletanje vojnog aviona, na njihovoj teritoriji je Mars ( opomena, bacanje rukavice u lice, pretnja, poziv na dvoboj, ali iskreno receno to je sve tehnicki mozda i napad na tu ili te zemlje) izazivanje koje je proslo sa dipomatskom lazju ( Jupiter trigon Neptun :D ) da je to zaplasivanje bilo slucajno, jer je avio ,,zalutao,, i vazduzni prostor zamalja koje podrzavaju Americku politiku protiv Rusije. Kad je Mars u nasem prvom polju ili na bilo koji nacin blizu nas znamo da mozemo osecati samo par energetski slicnih osecanja, ugrozenost, strah, paniku, strast, nervozu i  veliki nalet energije tj. agresiju.  Zato vidimo kako se Zapad ustvari oseca sa Marsem u svom I polju. A da je bilo koja druga manja,  zemlja na svetu to uradila sledio bi napad na tu zemlju sto u slucaju sa Rusijom nije bilo tako. A to je sigurno iz razloga sto se iako svom narodu ne znale to da priznaju ( sramota je jelte) plase ne daj Boze rata sa Rusijom. U koji ce da udju jedino iz samoodbrane ako ih Rusija napadne, na sta je upozorila juce, kad je rekla da  napad i ubijanje njenih civila u Ukrajni smatra napadom na svoju zemlju i da ce nastojati da uzvratiti, tj da otvoreno napradne ( Mers u vagi ) napad na Zapadne sile
NATO vojsku, sto bi bilo kraj hladnog rata.

A    da vidimo kroz astrosimboliku sta radi Zapad ( Znak Vage)!  On preko dispozitora Marsa (napad, ubijanje) iz Vage (dispozitor - produzena ruka Zapada- znak Vage) preko njegovog dispoziora Venere u Ribama, (cackanje iz senke, zasede - Ribe ), kvaran napad sa ledja, na slabije, nezasticene, ako cete i pijane  ( opet sve sama simbolika nacina delovanja Riba), pravi konjukciju sa  Hironom ( nanosenje rane, bola, gubitka) prema narodu konjukcija Mesec- Neptun obicnom narodu nezasticenim, ali pripitim civilima ruskog porekla  (Mesec – narod,  Neptun-  Rus, ali pripitost).  I bitna je opet ta simbolika vrsta , nacin napada sto je prikazano konjukciojm sa Neptunom (sa ledja, tajne ekzikucije, ,,nismo mi,, ukrajnska vlada je,, , pa urkajnski narod – koji su protivnici proruskog stanvnistva su,,... bla, ba ,bla a sve se vidi jasno da je namestaljka (Neptun namestaljka, u Ribama Rusima - dolazi iz Vage sa Zapada).

                                                                                      Autorski tekst astrologa: Dragana Rajevic