четвртак, 8. јануар 2015.

Horoskop za 2015. godinu


   Ovan

   Ovnovi su i dalje u godini  toplo -hladno. S’ obzirom da je Uran u vašem znaku, planeta  koja  nikada ne daje konačan i jednostavan rezultat,  nema definisane priče, nema jasnog stava.  Sve što danas jeste, sutra pada u vodu, sve od čega ste digli ruke to vas iznenadi. Ovo se posebno odnosi  na one rodjene u sredini  znaka  Ovna od samog kraja marta od 10.  aprila.  Za vas vazi samo jedno pravilo ove godine  a to je da nema pravila!   Inače svi Ovnovi do sredine godine će jos imati izuzetno olakšavajuce okolnosti po pitanju mnogih životnih situaija.  Dobra sreća da rešite svoj problem, ili ostvarite svoje ciljeve će vas poslužiti nekoliko puta do 10. avgusta 2015. godine.  Lep  period vam je tokom januara, ali na februar vam preporučujem da mnogo ne računate, jer će biti dosta  loše, ili varljive sreće za vas tokom tog meseca.  Od 20. februara Mars, planeta akcije i snage,  ulazi u vaš  znak i vi od tada vodite igru, na svim poljima. Druga polovina maja, kao i  jun  mesec  je za vas vreme  za sitne, lepe životne promene kao i putovanja.

   Ljubav - Kraj  februara i mart je mesec  je mesec  ljubavi za vas, ali pre možemo to opisati kao strastvenu negoli nežnu ljubav. Nemojte ništa uzimati zdravo za gotovo, godina vam je puna nestabilnosti i velikih obrta.  Druga polovina leta je takodje vrlo interesantan  period u vašem ljubavnom životu tokom 2015.godine, kada će se mnogo toga definisati,  a kod slobodnh pripadnika znaka, neke tek  nove lepe veze pune potencijala mogu da započnu.  Takodje druga polovina juna meseca i početak jula svakako donose vrlo, vrlo lepe dogadjaje. Ovaj letnji period je mnogo zdraviji za vezu koja bi duže trajala, nego što bi to bilo u gore opisanom prolećnom periodu.

   Posao  - Vladar vašeg polja karijere Saturn ove godine menja znak, pa samim tim i pokazuje konkretne promene u vašem poslovnom životu koje su prosto neminovne. One će započeti  možda već početkom godine ali se nastaviti tek tokom jeseni.  Godina  takodje počinje sa rastucim Mesecem  u vašem polju finansija pa obećava bolje novčane prilike tokom godine.   Najbolji period za finansije će biti april i maj mesec , kao i za ugovaranje poslova koji će vam doneti dobru dobit.  Za nova dokazivanja ipak savetujem avgust i septembar mesec, da bi ste tek u oktobru počeli da berete plodove svog  truda  i rada. 

   Zdravlje - Ovnovi su u nestabilnom periodu pa im se ni po pitnaju zdravlja ne može mnogo toga obećati. Jedini savet za vas je da usporite i gledate sebe i svoje zdravlje. Osluškujte svoje telo i kada primetite neke loše promene usporite tempo. Moguće je da ćete u par navrata ipak morati da dodjete u kontakt sa medicinskim radnicima, neke akutne krize su tokom godine gotovo sigurne. 


     Bik   
 
   Početkom godine Saturn je napustio vaš opozitivni-neprijateljski znak, znak Skorpije. 2,5 godine vas je Saturn gledao kroz nišan, mnogo toga vam je odneo ali i rasterao loše situacije i ljude koji su vam pravili probleme.  Sada je to završeno.  Prvog  juna se problem na čas opet vraćaju tek da se konačno zavrsi ono što se na brzaka otaljigali. Ali od kraja septembra  Vi ćete opet  disati punim plućima. 
  Godina počinje sa rastućim Mesecem  u vašem znaku,  što govori da će za pripadnike znaka  Bika naredna godina biti godina uzdizanja, i progresa, ali i prepuna jakih emocija,  što može pojačati i  privremene loše emotivne faze, kao i  preuveličati  dobre mogućnosti.  Bez obzira što ne spadate u  ljude koji grade kule u oblacima,  ove godine se ipak pričuvajte takvih sklonosti.  Najlošiji period pun praznih nada i iluzija za vas je od kraja  februara do kraja marta meseca.

  Ljubav -  April mesec vam donosi lepe promene, i kontakt sa vrlo strastvenom i pomalo posesivnom osobom, koja će obojiti vašu svakodnevicu. Za ženske pripadnike znaka Bika ovo može ukazati i na mladjeg muškarca.  Ovo signalizira da vam je potrebno osveženje. Želite da se ponovo osećate živim. Ipak  najlepši  period vam je prva polovina Juna meseca kao i  druga polovina jula. Ova veza je vaš vladar Venera tada u vrlo stabilnom znaku Lava, pa ukazuje i na osobu koja bi vam se uzuzetno dopala i imponovala vam na mnoge načine.

  Posao  Vi ćete ove godine priznati sebi da nešto morate da menjate.  Da li ćete promenu izvesti odmah ili za to čekati tek drugu polovinu godine to već zavisi od temperamenta svakog Bika ponaosob. Jun mesec je mesec  koji ste čekali, vrlo ste cenjeni i dobijate pohvale.  Sada se potrudite  da  zahtevate bolje  radne uslove za sebe, mada će mnoge nagrade doći prirodnim redosledom tokom ovog meseca. Prosto došlo je vreme da berete plodove svog rada, i da doživite više slobode na poslovnom planu, birajući opcije koje vama odgovaraju.  Najsrećniji period vam je druga polovina juna i prva polovina jula meseca, i za posao i za ljubav, jer je tada vaš vladar horoskopa prosto u kontaktu sa velikim dobortvorom Jupiterom. 

   Zdravlje - Bikovima je malo osetljiviji period, emotivno i porodično pre svega. Mučiće ih privatni problemi, neka situacija sa starijom ženom ili majkom u svakom slučaju majčinskom figurom, ili eventualno problem sa nekom drugom ženom,  a stomak će pokazati vaše emocije. Višak vode u organizmu može takodje biti vaš problem u daljem periodu.  Inače ste u relativno uobičajenoj životnoj situaciji, ništa se previse novog i bitnog na polju zdravlja ne menja. Inače kilogrami višak ili manjak istih su vaš hroničan problem i to vam može remetiti zdravlje.


  Blizanci

 Godina vam počinje sa Saturnom ( simbolom discipline, velikih odluka i prekretnice ), tačno preko puta vas! Ovo znači da će se neke stvari u vasem životu menjati milom ili silom. Mnoge nezavršene poslove ćete morati da završite, mnoge odluke da donesete,  ali i  mnoge bitne promene ćete osećati da trebate da započnete.  Rastući Mesec  u polju neprijatelja, kao i vaših loših procena, je takodje upozorenje za vas. Ne preduzimajte velike rizike, niti finansijska ulaganja.  Od početka aprila  meseca i do sredine maja meseca, je možda i  najteži  period.

   Ljubav  -  Ovo nije godina opuštenih ljubavnih zanimacija, već naprotiv ozbiljnijh veza koje će trajati. Neki pripadnici ovog znaka će ući u brak, ali neki odlučiti da dugu vezu ili brak okončaju. Neka situacija se kod vas može dešavati već početkom godine, ali to je samo signal za dogadjaje koji slede. April mesec će doneti pojačanu želu za ljubavlju pa ćete i vi više paznje posvetiti suprotnom polu, što će biti više od uobičajenog flerta kojem ste inače skloni. Vrlo interesantan period krajem oktobra donosi lepu kvalitetnu osobu  u vaš život. Izgleda da je u pitanju neka povezanost sa poslom.  Ako bi veza neka počela tokom novembra meseca bila bi u pitanju veza vodjena strastima jer se dešava kontakt koji ima moć da brzo uvuče u vezu, vodjenu fizičkim dopadanjem, sa nedovoljno drugih elementima.

  Posao - Velike promene se dešavaju i na poslovnom planu,  januar je vać buran, ali do 20. februara sve je moguće!  Nema mnogo lakih i  prostih rešenja. Ali svaka poslovna ponuda će od vas tražiti maksimum.  Plodove svog truga i rada ćete brati tek od septembra. Poslovna ponuda početkom avgusta će se za vas pokazati kao najbolja opcija od svih ponudjenih. Ove godine, za svaku poslovnu  ponudu razmislite da li vam se nudi nešto što ima potencijala, ili je u pitanju želja poslodavaca da vas iskoristi. Ovo govorim iz razloga što će vam  se pojavljivati vrlo zahtevne, kritici sklone osobe koje nude zahtevne poslove, ali postoji mogućnost da nisu tako samokrični kada je nagradjivanje tudjeg rada u pitanju. Medjutim neki od njih će biti izuzetno fer  u ponudi, ni manje ni više od zasluzenog.  Sačekajte takvu ponudu jer će ih tek biti.

  Zdravlje  - Valjalo bi da se više potrudite da nadjete rešenje za vaše stare boljke, nešto što ste zapustili, jer ako ih se ne setite vi, one se mogu  ,,setiti ” vas. Na leto će vam se opet javiti simptomi bolesti za koje ste mislili da su postale prošlost.  Istina je da je problem još uvek tu, samo se malo bio primirio. Vratite se sebi  i svom zdravlju, pa će se zdravlje poboljšati ponovo.


      Rak

   Vrlo  interesantni obrti se nastavljaju za vas i tokom ove godine. Sreća vas sustiže barem u poslednji minut  inače je to vaša životna priča.  Rastući Mesec se početkom godine našao se u polju prijatelja, kao i bilo kakvog kolektiva, i ostvarenja ličnih želja.  Možete očekivati  iz tog ugla da  zasijaju lepe mogućnosti za vas. Rakovi su inače u fazi života kada im se dešavaju promene koje će ih potpuno transformisati.  Želje i mogućnosti su bliske, kao da vam se otvaraju neki novi prolazi do ostvarenja vaših ciljeva.

   Ljubav – Kada je ljubav u pitanju  vi imate situaciju koja je vrlo intrigantna ali i napeta, ima tu i ljubavi i ozlojadjenosti. Neki Rakovi će uću u brak sa dugogodišnjom ljubavi. Inače ljubav za vas neće više biti najnapetiji aspekt života. Tokom leta možda se opet malo vratite starim patnjama, ali to neće trajati dugo.Vaše kočnice popustaju i vi dozvoljavate da se dogadjaji spontanije odvijaju. Mart  je prvi mesec koji nudi malo više hrabrosti.  Takodje jul mesec ne smete propustiti ako ga dočetate sami, jer su tada vaše i želje i mogućnosti  u harmoniji.

   Posao   Druga polovina februara, kao i čitav mart mesec su dobri periodi za posao. Ovo što je bitno to je da će vam se neka ponuda dopasti do te mere da će proraditi i ambicije u poslu koji ni po čemu  ne liči na oblast i  koje vas zanimaju, iz tog razloga je factor iznenadjenja vrlo naglašen. Takodje  možda jos bolji period kada se možete ustoličiti,  će biti od avgusta  pa sve do sredine oktobra….Vrlo lep poslovni period kada ćete zasijati.   Ova godina vam pre svega donosi dobre finansije, pa samom tim i poslovi koje prihvatite će biti dobro plaćeni. Nekim Rakovima će se nešto na poslovnom planu obrušiti ali sa razlogom  da na to mesto dodje neki bolji posao. Finansije su vam još uvek dobre. Kupovna moć takodje, to vam daje i mogućnost dobro smišljenog ulaganja.

   Zdravlje - Vrlo ste osetljivi ove godine. Već od početka godine Saturn se naša o u vašem polju zdravlja, što upozorava na pojavu genetski predisponiranih bolesti koje vučete sa ženske strane, tačnije od majke. Imunitet vam je  oslabio od burne i nestabilne prošle godine, koja je odnela mnogo toga dobrog ali mnogo nerava i potrošila. Zdravlje se može ispostaviti kao vaša bitna preokupacija tokom godine.  Problem dolazi od nekih vaših preteranosti i neopreznosti, nisu u pitanju samo hronični problem I nasledjena genetika, nešto je i do vas ovog puta.


    Lav

   Još uvek vas sreca služi.  Sve do 10. avgusta ove godine vi imate mogućnost da neku dobru priliku prigrlite za sebe, bilo poslovnu ili privatnu. Vi niste skromni, od života tražite makismum, a u tim mogućnostima ste jos uvek do pomenutog datuma. Kada je lošija strana stvarnosti  upitanju,  Vas veliki izazov postaju deca, najstarije posebno. Problemi će malo popustiti tokom leta, ali od  jeseni ćete morati da započnete rešavanje istih.  Dobra vest je da će neki  Lavovi koji dugo čekaju decu, imaju čemu da se raduju. U glavnom sve što se bude dešavalo , došlo je i na red da se desi.

  Ljubav - Oni koji su dugo bili usamljeni mogu očekivati početak jedne duge veze, jer je u pitanju zahtevna osoba koja ne dozvoljava da je uzmimate zdravo za gotovo!  Ljubav traži formu i dokazivanje. Teži ljubavni odnosi dešavaju se već početkom godine, za one koji su već u vezi. Mnogo toga treba tek da se izdešava što će podići i talog iz dubine vaše proslosti, ili prošlosti vašeg odnosa. Ovo ne treba uzeti kao nešto što je pošto - poto negativno, treba samo sagledati šta ste sve prošli tokom vašeg odnosa, pa ste i pored svega i dalje zajedno. Partner je nezadovoljan pažnjom koju dobija, pa će vam ponuditi ultimatum, ovo shvatite kao alarm jer ljubav traži više pažnje.

   Posao - Godina je počela sa rastućim Mesecem u polju vaše karijere. Ambicije vam još uvek nisu potpuno zadovoljene. Ovo znači da ćete neku poslovnu situaciju upotpuniti tokom godine. Avgust i septmbar će biti ključni za vaša poslovna dešavanja.  Ambicija vam je tada na vrhuncu pa i borba za zadovoljenjem iste je tu. Kraj oktobra takodje opet aktivira jednu šansu koju treba prihvatiti.
Da bi ste se osećali potpunim , bitno je da zaokružite vašu poslovnu situaciju.  Od avgusta pa nadalje finansije su vaš prioritet, pa očekujte dobre zarade, ili povišicu na poslu, možda i dodatan izvor prihoda.

   Zdravlje  Zdravlje vama ne ide tako dobro kao posao, zapravo zbog povecanih ambicija, poslovnih uzbudjenja i navale adrenalina, vi ćete imati problema sa pritiskom kao i ostalih lančanih  efekata, smetnji koje su posledice hipertenzije. Ovaj problem je nekim Lavovima počeo još prošle godine.  Obaveze koje vas opterećuju pokazuju svoj efekat. . Ipak ste došli u fazu da organizam signalizira ono što vi niste bili spremni da sami sebi priznate, a to je da preterujete u poslednje vreme.



    Devica

   Vaše vreme polako dolazi od 10. avgusta.  Veliki dobrotvor Jupiter ulazi u vaš znak ponovo posle 12 dugih godina.  Ova pozicija ne donosi odmah dobre situacije. Prvo ćete osetiti nervozu i nestrpljenje da se vaši problem reše.  Najveći izazovi vas očekuju u krugu porodice.  Najverovatnoje sa najstairjim članovima , sa bakom i dekom ako ste mladji , a sa roditeljima ako ste stariji. Takodje stambena situacije traži neko svoje bolje. Rešenje. Problemi će tokom leta popustiti, ali vas isti izazovi čekaju tokom jeseni, i  nadalje prostiraće se i tokom naredne godine.  Ipak ste vi narednih godinu dana u fazi svog života, kada od života trebate uzeti maksimum, sve što vam se bude nudilo, jer je došlo vreem da rešavate krucijalne probleme.

    Ljubav – Godina vam već počinje sa interesantnim ljubavnim susretima, feruar je mesec vrlo lep za ljubavne šanse. Vi ste osoba sa dve noge na zemlji, retko se toliko zaljubljujete, da  radite sebi na štetu, medjutim period tokom oktobra   do 10 . novembra  se možete  potpuno okrenuti oko svoje  ose! Ova osoba  dolazi da preispita vaše granice, da vas otvori, pa čak i da vas inspiriše na neke velike izjave i nežne reči koje nisu potpuno u vašem maniru. Osoba je povezana sa poslom, ako i niste kolege onda  poznanstvo počinje nekako oficijelno, kao da je u nekoj poslovnoj  ili nekoj radnoj atmosferi. 

    Posao – Ovo je za vas jedna od najbitnijih godina u poslednjih dvanaest godina. Sve što ove godine zapcnete u stvari je neka odskočna daska za godine koje tek slede, imajte to na umu.
 Avgust treba da vam donese dobre vesti.  Dobra poslovna mogućnost povezana sa inostranom firmom, moguće i sa strancima,  ili mozda čak i put  u inostranstvo, i sve to kroz neki vrlo dobar poslovni ugovor. Priča se možda pokreće tokom avgusta. Ali ako već traje neko vreme, tokom avgusta bi se možda već i realizovala. U najmanju ruku nekim devicama predstoji promena radnog mesta, makar to bilo i u okviru iste firme, ali ta naizgled mala promena će pokrenuti i niz drugih promena.

   Zdravlje – Spadate medju  najzdravije pripadnike Zodijaka, ali će vas od leta pa narednih godinu dana, život dosta zbrzati, zbog čega će se pojavljivati problem sa stomakom i sistemom za varenje. Takodje će  i pluća pokazati svoje slabosti, sve ovo na nervnoj bazi i zbog ubrzanog ritma života koji budete vodili.  Vi tokom ove godine imate ubrzan ritam života, jer je mnogo toga došlo na red da se uradi, mnoge želje ćete sada moći da ostvarite, ući ćete i ka megalomaniji iako to nije vaša prava priroda. Ipak ta meglaomanija uzbudjuje i ubrzava organizam što za sobom vuče narušenu ravnozežu. 


    Vaga


  Drage Vage imate sreće, ova godina je počela sa rastućim Mesecom u Biku u dobrom aspektu  prema  vašem vladaru Veneri, što je odllično za uspeh i vaše emotivno stanje  ove godine.  Jedan savet , držite emocije pod kontrolom prvo, jer ste skloni, iluzijama i preuveličavanju emecija  ove godine. Drugo jer vama emocije lako nadglasaju  glas razuma.  Saradjujte sa ženama  (Mesec ) što više tokom ove godine.
   Ove godine važe poslovno okruženje konačno napusta neka negativna osoba, ili se vi udaljavate od radnog mesta koje vas je činilo nesrecnima i napetima.  Biće lakše već  prve polovine godine, ali opterećenje na poslovnom planu se opet vraća delimično na jos 4 meseca, od juna do oktobra.  Mnogi će u prvoj polovini godine rešiti svoj probem  nezaposlenosti  ili promene radnog mesta.  Od početka godine  do leta,  a druga  šansa  je opet od oktobra pa nadalje.   Finansije su takodje dobre ove godine, jer Jupiter planeta izobilja je u polju zarade od posla kojiem se bavite.  Najbolji period za zaradu i naplaćivanje zastarelih potrazivanja su definitivno mart i april.

   Ljubav-  Najveće aktivnosti na polju ljubavi  su  januar i  februar a posebno mart mesec.  Ukoliko ste usamljeni, ili želite da resite  sadašnji status sa svojim patnerom ( veridbe, venčanja ili pak raskidi, razvodi)  te se promene dešavaju najlakše za vreme ova dva meseca. Ako ste sami,  pokušajte da se opustite i smislite što više načina za srećno rešavanje ovog vašeg problema. Ne odbijajte pozive u posete, šanse za  kraći put, dopisujte se , otovrite ili osvežite nalog na sajtovima za upoznavanje.  Jer ovaj put uspeh vam  je zagarantovan. ;-)  Takodje dobri  periodi  za ljubav  su početak  maja  i jul mesec,  kao od  13. novembra pa narednih mesec dana. 

    Posao - Naporan rad na poslu,  neke privatne ili možda samonametnute obaveze, koje ne mogu da čekaju, kreću  negde od 20. januara do 20. februara.  To je samo mesec dana – izdržačete!   Pazite se povreda pri radu.  

Ove  godine važe poslovno okruženje konačno napusta neka negativna osoba, ili se vi udaljavate od radnog mesta koje vas je činilo nesrecnima i napetima.  Biće lakše već  prve polovine godine, ali opterećenje na poslovnom planu se opet vraća delimično na jos 4 meseca, od juna do oktobra.  Mnogi će u prvoj polovini godine rešiti svoj probem  nezaposlenosti  ili promene radnog mesta.  Od početka godine  do leta,  a druga  šansa  je opet od oktobra pa nadalje.   Finansije su takodje dobre ove godine, jer Jupiter planeta izobilja je u polju zarade od posla kojiem se bavite.  Najbolji period za zaradu i naplaćivanje zastarelih potrazivanja su definitivno mart i april.

    Zdravlje - Pored mogućih povreda početkom godine, takodje u isto vreme moguć je pad imuniteta, upalnini procesi ili  prelomi.  Generalno,  zdravlje je kod vas veoma povezano sa psihosomatskim stanjem i raspoloženjem,  ali ove godine bi mogli da prekontrolisete srce, kičmu ili  vid,  koji ove godine to mogu biti slabije karike. 


  Škorpija

   Ova godina je započela sa rastućim Mesecom u Vašoj kući partnerstva.  Što znaći da ce na ovom polju  biti dosta uspeha za vas,  ali bitno je da naglasim da se ljubav dešava na putu  ili sa osobom koja je sa puta. Finansije se prilično menjaju. Ili morate da počnete da zaradjujete dodatan prihod, ili da trpite velike novčane deficite.

   Ljubav   Za ljubav prva polovina godine je najbitnija.  Najbolji datumi su sam početak  januara, ali je bitana i druga polovina meseca, kad se dešava neko neplanirano poznanstvo preko prijateljskih veza ili bar drustvenih grupa. U februaru ta će ljubav samo procvetati!  Za one koji su ovaj period  propustili, pazite nešto se sumnjivo dešava,  preko poslovne sfere. Tokom marta meseca  počinje neki flert, avantura  na poslu koji  ubrzo može preći u vezu već istog meseca.  Jun je  takodje  lep mesec za ljubav. 

    Posao - Ove godine vas očekuje veliki uspeh na polju vaših planova i karijere i trebalo bi da znate to je slika koja se dešava samo  jednom u 12 godina!  I još što je fenomenalno kod vas,  je da  je vladar vašeg polja novca i zarade u znaku Lava  ( velika a laka zarada ) u polju karijere i živatnog ostvarenja,  generelno. To govori da ćete ove godine rešiti mnoge  svoje probleme, a sve će pokrenuti finansijski ili poslovni uspeh  koju ćete uspeti da ostvarite ove godine, a koja je neophodna za ostvarivanje ostalih  vaših životnih planova.  Za posao i zaradu od posla najbolji masec je april, druga polovina maja i druga polovina juna.  Saradnja sa stranicima, stranim firimama,  ili zarada u inostranstvu vam  se  savetuje ako se pruži prilika.
   Još  nešto što se finansija tiče ove godine,  ( posebno prve polovine ) sa novcem ima dosta iznenadnih promena . Nema ništa od planiranog  priliva novca ili zarada, a onda se desi nešto nepredvidjeno, pa novac dodje iz drugog, neočekivanog ugla. Novac, veliki  iznanadno dolazi ali se pazite i toga da vam samo ne prodje  kroz prste.  Lako se izgubi osećaj za vrednost novca i novac se gubi kroz  neplanirane troskove. Ne retko se pod ovakvim aspektom novac razbacuje. Pazite se one -,, Kako došlo tako otišlo’’.

    Zdravlje - Tokom februara meseca  pad imuniteta  ili fizičke povrede usled brzine pri radu. Takodje ćete morati da rešavate probleme  sa zubima. Česte glavobolje.  Obratite pažnju koliko je god moguće,  na nervozu uzrokovanu  poslom  i zaradama, posebno tokom prve polovine godine, jer biste drugom polovinom mogli  trpeti posledice.  


    Strelac

   Ulazite u godinu sa Saturnom u vašem znaku. To znači da će poletnost Strelčeva morati da bude zamenjena nekim bitnim dešavanjima koji će od vas zahtevati da odrastete, koliko god godina imali. Smešno zvuči ali i istinito jer Strelac mnoge stvari radi ofrlje. Problematike koje se tiču medjuljudskih odnosa, bracnih , vanbračnih pa čak i blisko prijateljskih će postati veliki izazov za vas.
  Rastući Mesec  je u vašoj  kući obaveza  i rada, sa doborim je aspektom sa Venerom koja se nalazi u vasoj kuci novca dok i ona sama simbolizuje zaradu i ljubav.

   Ljubav -  Ukoliko ste nesrećni u ljubavi,  prolećno Sunce će vas obradovati.  Ali i od proleća pa cela ova godina je prepuna šansi  za vas. Mart, april i maj su meseci puni dogadjanja, i taman kada pomislite da  je sa tim gotovo za ovu godinu,  od jula opet počinju kovitlanja na emotivnom polju.  avgust, septembar i  novembar  ne zna se šta se tu sve ne dešava. Najverovatnije da upadate i  u duple i tajne veze ove godine.  Ali vi ste uvek slobodni Strelac - nista čudno!  ;-)

   Posao - Zbog svega gore navedenog,  moram vam reći  da ukoliko ste do sada bilni nezapolseni i u problemima sa novcem ovo je srećna godina!  Neki posao i zarada su na vidiku.  Ukoliko  posao već imate nije malo verovatno da ćete ga menjati,  a da se novi posao odnosi na rad, zaradu od ili preko poslova vezanih za žene, devojke… Mozda ćete ući u biznis oko negovanja starih,  dece ili nešto vezano za industiju lepote, modu možda ili nešto drugo vezano  usluge, prodaju ili proizvodnju  koju koriste žene.  Ili posao sa nekretninama, mozda stvarima za domaćinstvo ili dekoraciju. Posao svakako nije lak, ali ćete biti zahvalni zbog zarade.  Prva polovina godine je nesto bolja za finasije, dok  su par meseci  od juna do oktobra nesto malo lošiji, ali se od oktobra situacija opet poboljsava kada zarade mogu biti stvarno velike. 
 Nije mala mogućnost odlaska u inostranstvo ove godine, mozda baš posla radi.

   Zdravlje - Godina vam može doneti probleme sa kostima,  zglobovima i kičmom.  April nije baš najbolji za zdravlje, moguća upala grla, problem zbog alergijskih reakcija u aprilu su takodje mogući.  Pripazite se problema sa ishranom tokom čitave godine. Velika je verovatnoćada  naglog  gubitka  kilograma, što vama uvek dobro dodje.


    Jarac

   Samog početka godine rastuci Mesec bio u Vašem polju male sreće, ljubavi, dece, hobija. i kreativnosti, i sve u aspektu sa Venerom, koja daje zadovoljstvo i novac, pa vidimo da će vam ova godina biti jako prijatna, i da će se mnoge zelje ostavarivati same od sebe. Lošija strana godine je Saturn u vašem polju loših procena, neplaniranih situacija, gubitaka, i ljudi koji vam rade o glavi. Nemojte previše ulagati i rizikovati, jer je godina loša za bilo kakve špekulacije.

   Ljubav  Ove godine ulazite u ozbilju vezu. Ako ste već  u vezi na pomolu je nova ljubav, pa je moguća i verovatna promena partnera. Takodje začeće je vrlo izvesno.  Bilo kako bilo život vam se poprlično mnogo menja. Dolazi  do naglih promena  u privatnom životu. Najbitnija dešavanja na ljubavnom planu, početak  aprila, maj , ali i kraj juna na  jul kada je izvesnija neka tajna veza.  Kasnije tek zanimaljiv je drugi deo oktobra. Ipak druga polovina godine od 10. avgusta pa nadalje , posebno tokom jeseni donosi lepršavije ljubavne kontakte.

   Posao -  Ove godine  ostavarujete neke svoje davnašnje želje i ciljeve.  Nešto na šta ste se već  načekali. U vašoj karijeri ove godine ostvarujete neki uspeh ili dobijate priznanja za svoj dosadasnji rad, koji nosi neke beneficije.  Bićete ponosni na sebe onoliko koliko ste do skora bili razočarani. Finasijka situacija je malo promenljiva.  Čini mi se da deo novac ide preko ruke tj. da zavisi od učinka. Što vas može činiti nervoznim. Ali ne brinite! Dobijate neočekivan novac , ostvarujete neočekivanu  zaradu, ali se pripazite,  jer čim se uobrazite zarada moze da izostane.  Zarade i ujedno vaši troškovi su ove godine baš veliki.  Probem može biti da trosite koliko zaradite pa ste na kraju meseca nervozni  jer ne vidite toliki zaradjen novac  nigde. Uozbiljte se i videcete ga.  Mart na april dobar za novac. 

   Zdravlje  Tokom maja meseca posebno obratite pažnju na zdravlje, na nevrni sistem jer će nervoza zbog životnih  promena biti bez kontrole u jednom momentu, moguće zbog psihosomatskih razloga i promene na koži. Takodje proverite bubrege  ili  jajnike  ukoliko ste žena.  Oprez u saobraćaju  isto nije na odmet. I još jedna stvar, nemojte nervozno i  neoprezno prelaziti  ulicu,  niti takvi sedati  za volan. Vaš vladar horoskopa Saturn se nalazi u znaku optimizma, znaku Strelca, pa vaše strahove zamenjuje optimizam, pomalo i  iluzija, ovo će ipak pomoći da se i fizički osećati bolje. 



     Vodolija

    Ovu godinu ste započeli sa rastućem  Mesecom u všsem polju intime, porodice i nekretnina, a kako je sve ujedno u  dobrom aspektu   sa Venerom to su dešavanja proširenja porodice,  privatnog biznisa, srećna kupoprodaja nekretnine ili zadovoljstvo na  ličnom planu. Takodje jedan od vaših vladara horoskopa Saturn je ušao u znak slobode znak Strelca, tako da ćete vi imati otovrena mnoga vrata. Došlo je vreme da mnoge aspekte sovg života proširite i prilagodite svojim željama, ali budite pošteni i pravični.

     Ljubav - Ljubav ove godina dolazi preko osobe iz inostranstva ili preko nekog spontanog druženja ili poslovne saradnje, na putu ili preko nekog  dopisivanja.  Nije malo verovatna tajna veza ili veza u kojoj postoji  neka  tajnovitost.  Zaljubićete se do ušiju.  Ali pamet u glavu, dobro se raspitajte o partneru i  njegovoj prošlosti i budućim  planovima i cijevima. Nešto važno ne znate.  Bitni  meseci za ljubav su uglavnom svi meseci u prvoj  polovini godine,  a kasnije tek oktobar. 

   Posao - Rastući  Mesec  u polju privatnog posla pošto je u trigonu sa  Venerom ( novac) vidimo da je dobra zarada ukoliko imate porodicni biznis  ili privatan posao.  Iako posao i karijera zadaju dosta nervoze, jer se ništa na poslovnom planu ne može planirati, neki posao se gubi , da bi se kasnije iznanada našao drugi.  Takodje se može desiti da  dogovoreni poslovi, ne potpusani ugovori,  padnu u vodu, a oni  na koje niste  računali,  se kasnije  ispostave kao podcenjeni , ali ipak spasonosni.
   Finansijska situacija je mnogo bolja u prvoj polovini godine tako da iskoristite to vreme  da radite i zaradite više dok poslovi  idu.  Takodje  je prva polovina godine dobra  za neki  dopunski posao,  koji  kada se pojavi nemajte odbijati.  Jer vam je neophodna akumulacija finansijskih  sredstava za drugu polovinu godine, kada  koliko god da radite neće biti takvih šansi za zaradu. Za zaradu odličan je februar mesec, i  neka neočekivana zarada je u martu.

    Zdravlje -  Obratite pažnju na kvalitet i svežinu namirinica jer su mogući problem sa stomakom , želucem, kao i  upalni procesi  u stomačnoj  regiji.  Treće  decade  juna i prva polovina jula ćete biti nešto osetljiviji.  Kako ćete imati poleta tokom ove, i  godina koje tek slede, tako ćete manje obaraćati pažnju na sitne zdravstvene tegobe. Vaše strahove zamenjuje optimizam, koji niste mali nekih par godina  u nazad, a kako duh upravlja teelom, tako ćete se i fizički osećati bolje.  

  Ribe 
 


 Rastući   Mesec je u vašem polju životnih promena, novih odluka, putovanja i preseljenja. Pošto je taj Mesec u doboom aspektu sa Venerom ( zadovoljstvo) vidimo da,  sve što se dešava  je po vašoj želji. Puno vam je polje ličnih želja i ostvarenja, što je i  polje  velike sreće i  druženja, jer je vas vladar Jupiter još uvek u blještećem znaku Lava, tako da vam mogu reći da vam je godina puna veselja, jer  ostvarujete davne lične težnje. Ali preuveličane iluzije se ipak promaljaju u drugoj polovini godine, pa zato oprez u svim većim odlukama. U drugoj polovini godine izbegavajte rizike bilo koje vrste. 

Ljubav -  Ljubav i posao mogu biti tesno povezani ove godine. Da vi tog  partnera sa nekom razlikom u godiama u odnosu na vas,  upoznajete na njegovom radom mestu ili on vas  na vašem, ili je u pitanju direktno kolega sa posla, tek ovo je ljubav koja će vam obeležiti godinu. Nije ni malo verovatno da je partner vas nadredjeni na poslu.  Najbolje vreme za ljubav je druga polovina godine i ako ima nekih dešavanja na proleće. Tokom druge polovine godine Jupiter ulazi u vaše polje javnosti i partnerstava, pa ćete više želeti da budete u centru pažnje ili vas život prosto bude postavio u takvu situaciju. Kroz okolnosti koje odgovaraju tom opisu,  dolazi   do interesantih susreta.

Posao -  Na poslu možete postići neki uspeh, ili ostvariti lični cilj, ukoliko je promena samog radnog  mesta  u pitanju , ili samo  mesta rada: kancelarije, promena poslovnog objekta, ili ekspoziture… Nešto vam se tu u počektu nece svideti, ili mislite da ćete se teško navići na promenu ali kasnije uvidjate koliko je to bolja opcija za vas. Finasije su vam problematicne, sa novem  je tesno  ove godine.  Pazite se pozajmica novca kako od banke jer ćete teško ga vratiti, ali tako i  vi izbegavajte da novac pozajmljujete jer je velika mogućnost  da taj novac više nikad nećete  videti.  Što bi moglo da ugrozi vaš opstanak tokom godine jer će vam  taj novac jako trebati a neće ga biti. Takdodje se tiput raspitajte i proverite robu ili usluge prilikm kupovne. 

 Zdravlje  Zbog burnih ambicija ili razočarenja u iste, zdravlje pokazuje svoje slabosti. Na poslovnom planu se toliko toga dogadja , da se posedice prelivaju na polje zdravlja.  Na zdravlje obratite pažnju tokom avgusta i to na ledja, srce, i koštani sistem. Više boravite na otvorenom,   na suncu.  Poboljsajte kvalitet ishrane,  posebno C  vitaminom, jer će  vam imunitet generalno biti loš.  Drugap olovina godine malo aktivira neke važe iluzije ponoveo, organizam može reagovati pojačanim alergijskim reakcijama kao da želi da se oslobodi nepotrebnih sadržaja mentalnih i fizičkih.

        
                                  
                                                                             Horoskop radile Dragana i Sladjana Rajevic      Analizu natalnnog horoskopa, ili licnog godinjeg horoskopa mozete naruciti na  061/  331-288-1







2 коментара: