понедељак, 11. јул 2011.

Mesecni horoskop za Jul




O van    juli mesec je za Ovnove, prilicno dinamican. Potpuno su se pokrenuli. Neki su u novom poslu,  u odnosu na ono cime su se bavili poslednjih sest  meseci.  Dobra vest je da imate novi optimizam za pokretanje svega sto ce poceti da daje rezultate. Vas duh se oslobodio i opet ste oni stari. Kraca putovanja i cesta promena mesta boravka su obelezje ovog meseca. Takodje, tu su i nova poznanstva.  Pazite se svadja sa bracom i sestrama,  jer se vas temperament opet razbuktao, gubite takt. U dobrom ste mesecu za bilo koju kupo – prodaju.
Ljubav- na putu , u saobracaju , kao i sa novim i mladjim ljudima od vas.
Posao i finansije - Sa finansijama je situacija malo laksa. Mozda necete zaradjivati vise, ali lakse sigurno da. 
Zdravlje – Pojacana nervoza  i nestrpljenje vam opet  stete. 

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

B ik   vi ste se tokom jula okrenuli kuci i druzenju sa uzim krugom ljudi. Putovanja vam sada prijaju ali samo sa clanovima porodice, malo ste se izolovali od spoljnog sveta. Druzenja organizujete ponajvise u svom domu.  Puni ste planova i ciljeva , mada ce neki Bikovi imati malo problema, koji ce ih prilicno zabrinuti.  Nesto se u vama menja i to ce trajati mozda i godinu dana. Iako toga niste svesni, za vas pocinje nova faza u vasem zivotu. 
Ljubav – romanticna nezna i ponajvise se odvija u vasem domu.
Posao i finansije – Za novac i zaradu se vodi prilicna borba, ovog meseca.
Zdravlje – Emotivno trosenje i psihicka iscrpljenost. 


 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

B lizanac    Vi ste tokom jula puni, ambicija. Dosli ste u centar paznje, nekome treba vasa pomoc ili savet. U poslovnom smisli ovo donosi moc ali u porodicnom smislu pritisak.  Uspecete da nametnete svoje misljenje, ideju i utrete put do svog cilja. Ovo je povoljan mesec za vas.  Pazite se tajni i onih koji su voljni da vase tajne otkriju. Mladja muska osoba je prilicno ljuta na vas. Klonite se mladjih muskaraca u svakom pogledu tokom jula. Puni ste adrenalina, pazite sta pricate, neke reci ce vam naneti stetu. Problemi prijatelja i porodice padaju na vasa ledja. 
 Ljubav – sklonost  avanturi sa mladjima
Posao i finansije – Ovog meseca vam neki poklon moze vise zadovoljstva doneti nego, licna zarada.  Eventualni novac, dolazi vam  od mladjih zena.
Zdravlje – Bes, glavobolja, problemi sa zubima, upale.


 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


R ak   Rakovi su tokom jula u centru paznje, na kraju krajeva ovo je vas mesec.  Trenutno imate izuzetnu moc pregovaranja, istite sta zelite. Stariji muskarci su okrenuti vama, neki da vas zastite ocinski , a jedan je zainteresovan i za ljubav. Imate dobre odnose sa mocnima i uticajima, voljni su da vam uslise zelju. Vas poslovni status ide ka promeni, prihvatite to sto pre.  Neko vam pomalo radi iza ledja, ili vas drzi na oku. Mladja muska osoba bi vam mogla naneti bol i stetu. 
Ljubav – Egzaltirani ste, odisete harizmom. Nove prilike u vidu starijih muskaraca.
Posao i finansije –  Pazite se finansijskih promasaja i loseg ulaganja. Naklonost  nadredjenih.
Zdravlje – Imunitet vam je malo jaci, pa vam je zdravlje uravnotezeno. Ali vas muci los san.


-------------------------------------------------------------------------------


L AV  Tokom jula pricate mnogo a uspevate vrlo malo. Sacekajte avgust za veca ostvarenja. Mnogo toga se ovog  meseca urotilo protiv vas. Sve je nekako na cekanju. Prijatelju  treba vas savet ili pomoc, njegov problem kao da postaje nakratko  i vas, vasa obaveza je da pomognete koliko mozete.  Poslovno ste na putu da napravite veliki korak unapred, jer je leto period kada vam se otvaraju nova vrata.  Moguce je razocarenje u uticajnu osobu, i vasu veru u njega. 
Ljubav – Ljubav vam je nekako daleka ili nedostupna. Partner vam je tajanstven, nedokuciv.
Posao i finansije – Pregovori oko unapredjenja. Finansijske ambicije su velike, ali ne i rezultati.  
Zdravlje- Slabost volje, malaksalost.  Pad imuniteta.


 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


D evica   Kujete tajne planove, i mastarije o poslovnom uspehu i moci. Ne govorite nikome svoje zelje da ne bi izgubile snagu. Krajem meseca planovi pocinju da se ostvaruju.  Sada vam se preporucuje rad u samoci  i tisini, rad koji ce zablistati uskoro.  Neko vam moze nametati veliku odgovornost na poslu, razmislite da li vam to prija, jer je breme odgovornosti veliko.  Poslovno ste se ustremili ka pobedi, ali izazivate,  zle jezike, koji vas mogu ugroziti.   Druzenje sa prijateljima vam otvara nove mogucnosti.  Vase zelje i planovi se razvijaju. Pomoc prijatelja.
Ljubav – Mladja zenska osoba koju srecete u krugu prijatelja ukoliko ste muskarac , vas prilicno interesuje. Naklonost prijatelja i flert. 
Posao i finansije – Svadja sa nadrednejnima.  Borba za polozaj.
Zdravlje – Velika nervoza, pazite glavu. Takodje  sklonost povredama.


 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


V agaOvo je vas mesec! Mnoge Vage su okrenute porodici i porodicnim problemima, posebno  jednom od roditelja.  Preuzimate odgovornosti koje vam ne padaju tako tesko. Dali ste se u resavanje porodicnih problema.  Vasi licni ciljevi i planovi takodje ne tapkaju u mestu, nekako postizete sve, fino i polako. Poslovna  situacija vam se poboljsava , zahvaljujuci vasem pregovaranju i taktu.  Naklonjeni su vam nadredjeni posebno ako su zenske osobe u pitanju. Moguc je kraci put u inostranstvo. 
Ljubav – Na poslu se ljubavne situacije razbuktavaju. Flert sa nadredjenima, posebno je zainteresovan stariji muskarac.  Ipak ne bas stabilna situacija.
Posao i finansije – Posao donosi svoje plodove. Pregovarajte oko svog polozaja, sada je vreme za to.
Zdravlje –Problemi sa stomakom, kao i mekim tkivom. 


 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


S korpija   Vi sada dajete sve od sebe. Izasli ste iz prethodnih turobnih mesec dana i sada ste opet u punoj snazi. Nervoza je prejaka, vi ne znate sta da mislite, sta da osecate kako da delujete. Nekako ste podeljeni , kao da ste u rascepu sopstvenih potreba i osecanja. Vas odnos sa drugim osobama , privlaci paznju,  jer preterujete u svakom smislu.  Vas fanatizam stvara preveliku napetost, mozda i disajne probleme. Planovi su vam veliki i preveliki , ali vrata nisu bas otvorena ovog meseca.
Ljubav – Tako blizu a tako daleko.  Partner ima velike planovei prioritete.
Posao i finansije – Za sada se potrudite da sakupite potrebne informacije , i organizujete neophodne sitnice,  ali ostvarenje poslovnih ciljeva,  iduceg meseca.
Zdravlje – Reklo bise ne bas najbolje, previse napetosti i nervoze. Disajni problemi. Cuvajte se u saobracaju.


 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

S trelac   Izgleda kao da mnogo toga sada zavisi od drugih ljudi. Kao da ste u tudjoj milosti ili nemilosti.  Mozda ste i u pravu , ali upravo vas nedostatk  takta  sa tim ljudima je vas kamen spoticanja. Jos uvek vam je novac prioritet, ali i zdravlje to postaje. Vasa poslovna situacija je sada prilicno stabilna.  Bitan razgovor  valja obaviti tokom jula sa nadredjenima i problem ce biti resen, jednostavnije nego sto mislite. Ovo je period kada ce vma situacije ici na ruku onoliko koliko usporite tempo. 
Ljubav – Evidentna je svadja sa partnerom, puna impulsivne  iskrenosti, ali i ostrih reci.
Posao i finansije - Vasa fiannsijska situacija tokom jula zavisi od vasih saradnika, kao i partnera.  Moguc i novac od suda.
Zdravlje –  Vise nege i brige , posvetite svom telu sada.


 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

J arac  Jarcevima se zivot vec neko vreme prilicno menja. To je nekada tesko prihvatiti. Oni koji su bili gore, krenuli su pomalo putem na dole, a oni koji su dugo bili dole, se polako uspinju. Morate prihvatiti da se krug srece okrece. Poslovna situacija predstavlja pravi izazov. Neke zasluge se sabiraju. Imate osecaj kao da ste na sudjenju. Privatni poslici ce dati vise rezultata tokom jula meseca, posebno ukoliko su u nekom obliku saradnje,  iako saradnja  nije vas omiljen stil. Ipak se  vasi odnosi poboljsavaju zahvaljujuci vasem popustanju, sa time dolazi i uspeh.
Ljubav – Odnosi su postali rafinirani. Dosta toga mudro prepustate partneru.
Posao i finansije – Posao bas i ne cveta, ali ce kvalitetni medju-ljudsk i odnosi to nadomestiti.
Zdravlje – Pojacana osetljivost . Upale i bolovi, problemi sa zubima,  posetite lekara.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

V  odolija  Ovaj period je pun preokreta. Mnoge stvari u vasem zivotu se nepovratno menjaju, sto na bolje sto na gore.  Vi ste pod prevelikim stresom, ali ipak dinamicni i puni energije. Iskoristite svaku priliku ovog meseca, jer narednog neseca nista nece biti povoljnijnije nego sad. Previse razmisljate i posle svega nemate zadovoljavajuc odgovor niti zakljucak.  Medjuljudski odnosi vam ne donose mnogo uspeha sada. Pustite da situacija  ”odlezi ” ovaj mesec. Kasnije ce sve ici samo od sebe.
Ljubav – Niste bas pobednik u ljubavi , ovoga meseca. Veza je u krizi, partner se povlaci.
Posao i finansije-  Porodicni budjet se popravlja. Novac stize u kucu.
Zdravlje - Nije bas najbolje, osecate emotivnu iscrpljenost, pa zdravlje trpi.


 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


R ibe   Ribe pokusavaju da budu na dva mesta istovremeno, da rade dva posla istovremeno. Sada imaju visak energije pa pokrecu ponovo  sve sto su ranije zapoceli. Period je prilicno uspesan, ima pomaka nabolje. Rad od kuce ili kod kuce, je nesto cemu ste sada skloni. Poslovna situacija se odvija polako i stabilno. . Vi gradite svoju sigurnost . Osecate se kao da ste konacno dosli do kopna.  Ne ocekujte sada mnogo od drugih ljudi, jer ce oni imati svoje probleme.  Potrudite se vise sami, videcete da ste jednako uspesni.
Ljubav – Malo ste zapostavili emocije, jednostavno vam nisu prioritet, imate mnogo toga nad glavom.

Posao i finansije – finansije idu blago uzlaznom putanjom. Ili cete zaradjivati vise ili lakse, sve je to pozeljno.
Zdravlje – Niste bas puni snage, ali se trudite.


  Svoj  horoskop mozete naruciti na broj telefona  064/311-37-64  ;-)


                                                  Astrolog :  Dragana  Rajevic